Bine ati venit la Clubul Campionilor

 

Daca esti in cautarea mancarurilor bune si a ospitalitatii de nereprosat, poti sa te opresti si sa respiri usurat – ai gasit locul potrivit.

Restaurantul nostru te va surprinde, fie cu feluri exotice de mancare si intrigarea care vine cu ele, fie cu perfectiunea mancarurilor simple, dar gustoase. Esti binevenit sa incerci, iar daca esti indecis, poti consulta optiunile care le oferim in fiecare zi cu meniul zilei – experientele culinare internationale diversificate, surprinzatoare si delicioase sunt garantate. Zilnic.

Mai mult de atat, cu serviciul nostru de catering, poti avea serviciile restaurantului unde doresti tu. Acest lucru inseamna ca tu ne anunti unde, cat, ce si pentru cate persoane doresti acel ‘ce’, iar noi iti oferim tot ce este necesar – chelneri, mese, mancare etc.

Totusi, daca intentionezi sa planuiesti o nunta sau orice eveniment de scara mare, vei avea nevoie sa rezervi o data pentru sala noastra de evenimente. Cu o capacitate de pana la 450 de locuri si cu o sala de 650 de metri patrati – avem locul potrivit.

Acum ca am facut conturul a ceea ce suntem noi, te invitam sa iti hranesti curiozitatea si sa explorezi site-ul nostru.

Restaurant

Restaurant

Virginia Woolf
"Un om nu poate gandi bine, iubi bine sau dormi bine, daca nu a cinat bine"

Meniul zilei

Meniul zilei

Meniul zilei
Comenzile pentru livrari de la 8.30-11.30 Livrari comenzi intre orele: 12.00 – 13.00

Sala de evenimente

Sala de evenimente

Evenimente
" Gandeste-te la nunta visurilor tale. Impreuna putem crea un spectacol. "

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

?>