Events

Sign up for events

Sign up

Ne-am propus sa scoatem iesirile cu prietenii in oras din monotonie si sa iti oferim acel cadru in care sa experimentezi ceva nou. De multe ori ne-am intrebat unde am putea gusta si experimenta diferite bucatarii exotice in orasul nostru, si din pacate, nu am gasit o locatie care sa ne satisfaca aceste curoizitati. De aceea, am creat acest concept de Seri de Experiment Culinar in care sa le oferim clientilor nostri posibiltatea de a descoperi si alte bucatarii, decat cea traditionala, si sa le pumem pe masa meniuri care includ produse culinare de tip international, fusion, asiatic sau mediteranian. Vrem sa iti oferim si altceva, sa nu ajungi sa te plicitisesti mancand mereu acelasi lucru.

Adoram sa cream, sa inovam, si, cel mai important, sa bucuram si sa primim oaspetii cu preparate inedite. Fiecare seara tematica se doreste a fi un adevarat tur de forta al simturilor, cu un meniu variat, si o atmosfera pe masura. Am organizat seri de cu tematica japoneza, coreana, thailandeza si nu ne oprim aici. Avem o multime de alte idei creative pe care urmeaza sa le punem in practica.

Evenimentele din cadrul Restaurantului Clubul Campionilor sunt gandite ca o provocare pentru clienti, altele sunt doar despre mancare buna. De fiecare data incercam sa pregatim totul cat mai autentic, cat mai aproape de varianta originala astfel incat preparatele noastre sa satisfaca gusturile oricarui gurmand, sau fin cunoscator. In tot ceea ce facem ne gandim la aspect, cat si la calitatea servirii dar si la creativitate si calitatea prepararii mancarii.

Lasa-te sedus de ispita gustului, aromelor si pune-ti simturile la incercare in una din serile de experiment culinar.

Post image

Asian Month

Korean Night - 17 Martie 2017

După cum te-am obișnuit deja, în fiecare săptămână, pe parcursul Asian Month, avem ziua de Vineri rezervată pentru o seară de experiment culinar. Săptămâna aceasta, am pregătit pentru voi preparate din bucătăria Coreeană. Ne vedem, Vineri, 24 Februarie la Korean Night. Mancarea coreeană este o mare sursă de energie și pentru coreeni , energia merge

Citeste mai mult…

More details