Revelion 2018
Descriere
Meniu
APERITIV RECE
– rulouri de speck umplute cu crema de telina pe tarte cu spuma de carnati de curcan
– file de salau in aluat tempura
– terine de pui cu legume si praz
– rulou de branza cu mix seminte si struguri
– Quiche cu somon fume si oua de prepelita
– cosulete umplute cu chiftelute si salata capresse
– Rulada de carne
– sushi cu ridiche galbena si ghimbir murat
– pachetele cu mix branzeturi
(ementaler,gouda,chedar,blue cheese)
APERITIV CALD
– trio de curcan,rosii la cuptor umplute cu jasmine rice,ravioli cu spanac,salsa de busuioc)
– supa crema de zuchini cu sufle de peste, crostini cu ierburi aromate si usturoi
FEL DE BAZA
– muschiulet de porc umplut cu prune,rulou de legume cu ciolan afumat,budinca de cartofi cu mozzarella,sos cu sofran si piper rosu
DESERT
– tort cu spuma de fructe si crema de ciocolata
OPEN BAR
– whiskey, tuica, votca, cogniac, lichior
– vin alb si rosu, vin fiert, bere, sucuri, apa minerala si plata, cafea, ceai
Atmosfera intretinuta de Dj Dani
Momente artistice
PRET 300 LEI/PERSOANA
In pret este inclus pranzul de a doua zi:
•un pahar de tuica, apa minerala si plata, cafea
•aperitiv rece traditional
•ciorba a la grec de pui sau ciorba de burta